Logo for Arm 5G-RAN Summit

 

Be a Part of the 5G Infrastructure Revolution

Join us for the inaugural Arm 5G-RAN Summit designed for service providers, Arm ecosystem partners, and software developers building the next-generation 5G RAN infrastructure. We will explore the latest developments and key initiatives led by service providers, Arm ecosystem partners and leading industry analysts in the 5G and Edge infrastructure.

 

Register for Free

Featured Speakers

Raj Singh
EVP, Marvell
Caroline Gabriel
Co-Founder, Rethink Technology
Sesh Krishnamoorthy
Product Manager, Facebook
Steve Papa
CEO, Parallel Wireless
Chris Bergey
SVP, Arm
Dimitris Mavrakis
Senior Research Director, ABI Research

Featured Companies 

What to Expect

Icon for Learn

Learn

Join expert-led technical sessions and workshops to help you gain new knowledge, hone your skills and take your career to the next level.

Icon for Connect

Connect

Meet and collaborate with your peers and the Arm experts developing the software and hardware, tools and services you build with every day.

Icon for Develop

Develop

Use the inspiration and knowledge you gather to build, optimize and troubleshoot your next project to transform your business and the world.

Agenda - Day 1

Tuesday, March 9, 2021
Times are PST SESSION SPEAKER(S) DELIVERY DURATION
8:00AM - 8:25AM Keynote – A Network Like No Other Chris Bergey, Arm Live 25 mins
8:25AM - 8:50AM Market changes and challenges in the 5G era Caroline Gabriel, Rethink Technology Live 25 mins
8:50AM - 9:10AM Open RAN – Enabling a new paradigm Andy Dunkin, Vodafone Live 20 mins
9:10AM - 9:30AM

Evenstar – Accelerating Open RAN Innovation

Sesh Krishnamoorthy, Facebook Connectivity Live 20 mins
9:30AM - 9:50AM

Next Generation 5G Networks: Virtualized and Open RAN

Gerardo Giaretta, Qualcomm Live 20 mins
9:50AM - 10:00AM Break   Live 10 mins
10:00AM - 10:20AM Reimagining Mobile Networks with Open RAN Steve Papa, Parallel Wireless Live 20 mins
10:20AM - 11:00AM

5G Infrastructure Panel

Moderated by Dimitris Mavrakis Live 40 mins
All Day Demos - Hosted on the event website

-

OnDemand

-

Agenda - Day 2

Wednesday, March 10, 2021
Times are PST SESSION SPEAKER(S) DELIVERY DURATION
8:00AM - 8:05AM Welcome and Day 2 Kick-off Panch Chandrasekaran, Arm Live 5 mins
8:05AM - 8:30AM Foundational Technologies Driving 5G Innovation Rob Dimond, Arm Live 25 mins
8:30AM - 8:50AM Building Industry Standard Platform for Far Edge
Azhar Sayeed, Red Hat Live 20 mins
8:50AM - 9:10AM The Keys to Enabling Open RAN – A Semiconductor Supplier’s Perspective John Schimpf, Marvell Live 20 mins
9:10AM - 9:30AM

Enabling Efficient Software Defined Radio on Arm Platforms

Wim Rouwet, NXP
Live 20 mins
9:30AM - 9:50AM

Lenovo FutureCore 5G Network - Accelerating 5G Growth in China and Beyond

Dr Li, Lenovo Live 20 mins
9:50AM - 10:00AM Break   Live 10 mins
10:00AM - 10:20AM Private 5G Building Blocks and Use Cases Masood Ul Amin, Altran Live 20 mins
10:20AM - 10:55AM

Arm 5G initiatives and ecosystem call for action

Eduardo Ramirez, Arm
Live 20 mins
10:55AM - 11:00AM

Closing Remarks

Panch Chandrasekaran, Arm
Live 5 mins
All Day Demos - Hosted on the event website

-

OnDemand

-

Register for Free