» December 2009
02 DecCortex-M0 Processor – Fastest Licensing ARM Processor

» November 2009
25 NovChungbuk Technopark Chooses ARM Cortex-M0 Processor
17 NovARMとインフィニオン、高度なセキュリティ・アプリケーションに対応する戦略的アーキテクチャ・ライセンス契約を発表
17 NovARM、Android搭載デバイスの開発を促進するためのソリューション・センターを設置

» October 2009
28 OctSTマイクロエレクトロニクスとARM、次世代ホーム・エンターテインメント分野で協業
27 OctARM社が2009年第3四半期の業績速報を発表
21 OctARM、最も電力効率とコスト効果に優れたマルチコア・プロセッサで「どこでもインターネット」を実現
21 OctARM社とコーウェア、SystemCにおけるAMBA® NIC-301Network InterconnectベースSoC設計のコンフィグレーションの迅速化を実現するために協力
21 OctARM、低消費電力で多様なメディアに対応するSoC設計向けの新しいAMBAシステムIPを発表
21 OctARM Mali Developer Centerが、次世代のデジタル機器に対応するグラフィックスの開発を促進
21 OctST-エリクソンとARM社が協力し、モバイル ユーザー体験に革新を
21 OctケイデンスとARMのファブリックIP、SoCのIP統合作業における生産性向上と製品市場投入期間短縮に向けて協業
21 OctARMとメンター・グラフィックス、RealView Development SuiteでのNucleus RTOSおよびNucleus Graphicsのサポートを発表
19 OctザイリンクスとARM、開発に関する提携を発表
14 OctAustriamicrosystems Chooses ARM Cortex-M0 Processor For Mixed Signal Applications
08 OctARM Announces 45nm SOI Test Chip Results That Demonstrate Potential 40 Percent Power Savings Over Bulk Process
06 OctARM And GLOBALFOUNDRIES Establish A Strategic Partnership To Enable Application-Optimized SOC Products On 28NM Highk Metal Gate (HKMG) Process
05 OctARM、Adobe Flash Player 10.1のフルサポートを発表

» September 2009
28 Sepブロードコム、ARM Cortex-A9マルチプロセッサ・テクノロジーのライセンスを取得
23 SepARM Makes Multi-Chip Debug Affordable In End Product
16 SepARM、2GHZ対応のCortex-A9デュアル・コア・プロセッサ実装を発表
10 SepCypress Partners With Arm For Next-Generation Embedded Platform Solutions
01 SepARM Cortex-M3プロセッサのライセンスを富士通マイクロエレクトロニクスが取得

» August 2009
17 AugCore Logic Licenses ARM Mali-400 MP GPU To Deliver High-Definition Graphics For Next-Generation Portable Media

» July 2009
29 JulARM Sees Demand For HD Mobile Media And Entertainment Grow As Mali GPU Licensing Momentum Continues
28 JulARM社が2009年第2四半期および上半期の業績速報を発表
27 JulARM Announces Ultra Low-Power Physical IP Technology To Drive Next-Generation MCU Devices
27 JulLeading EDA Companies Join New ARM Fast Models Enablement Program
21 JulNXP Successfully Deploys Integrated CoWare and ARM Cortex Processor-Based Solution in its Virtual Prototyping Environment
13 JulKeilマイクロコントローラ開発キットが、STM32コネクティビティ・ラインをサポート
08 JulKeil MCB1760 評価ボードとスターター・キットを発表
08 JulARM Mali-SVG-t Software for 2D Graphics Rendering Incorporated into Range of Samsung Mobile Phones
07 JulMediaTekがARM Mali-400 MPグラフィックス・プロセシング・ユニットのライセンスを取得
01 JulNational Source、NEONテクノロジー対応ARM Cortex-A8プロセッサに最適化した初のAVS SDデコーダを発表

» June 2009
22 JunARM、LG電子のデジタル・テレビ向けに技術を提供
16 JunARM MALI GPUが、1080p対応マルチコアGPUとして業界で初めてKhronos OpenGL ES 2.0規格に準拠
15 JunARM Bridges Gap Between Energy Efficiency And High Performance At Electronics Weekly Live
10 JunMelfas Chooses ARM Cortex-M0 Processor For Capacitive Touch Screen Controllers
01 JunARM、EEMBC CoreMarkベンチマークのサポートを発表

» May 2009
27 MayNetronome Licenses ARM Multiprocessing Technology For Next-Generation Network Flow Processor
20 MayRealView Ice Debug Support For Microsoft Windows CE 6
20 MayProduct Announcement: RealView Development Suite: Enhanced Platform Support For Atmel, Freescale, Samsung, ST and TI Devices
20 MayAtmel and ARM Expand Strategic Relationship with Subscription License Agreement
15 MayARM Welcomes TI Acquisition of Luminary Micro
07 MayARM Included in Latest UEFI Specification
05 MaySemicast Predicts ARM to be the Leading 32-Bit Microcontroller Architecture In 2011

» April 2009
30 AprARM、SecurCoreプロセッサのライセンスを東芝に付与
29 AprARM社が2009年第1四半期の業績速報を発表
28 AprEmber and ARM Target High Performance ZigBee Networks
22 AprARM and Mindspeed Extend Relationship With Cortex-A9 Processor Agreement
20 AprARM、業界で最も汎用的な40nmフィジカルIPプラットフォームを発表
15 Apr2009 Techinsights Embedded Market Study Indicates Strong Momentum For ARM-Processor Based Designs

» March 2009
30 MarKeil Enables Prototyping of Cortex-M Processor-Based Systems with the Microcontroller Prototyping System
30 MarAccent Licenses ARM Cortex-M3 Processor For Wireless Platform Solutions
30 MarMedia Alert: ARM Cortex-M3 Processor Momentum Grows
30 MarProduct Announcement: New Fast Models for the Cortex Processor Roadmap
26 MarStrength of the ARM Ecosystem Demonstrated at ESC 2009 With More Than 45 Partners Showing ARM Technology
26 MarARM Showcases Innovation in Embedded Design with Demos and Technical Sessions at ESC Silicon Valley 2009
24 MarLearn How to Get the Best From Your ARM Technology-Based Design at ESC 2009 Workshops
23 MarARM、モバイル・ゲームの次世代に向けたビジョンを発表
18 MarARM Demonstrates Technology Leadership with Mali GPU and Complete Graphics Stack at Game Developers Conference 2009
06 MarSee The Innovative ARM Technology That Was Showcased at Mobile World Congress
04 MarARM、日本最大手のエンベデッドソフトウェア会社のイーソル社と提携
03 Mar富士通マイクロエレクトロニクス・ヨーロッパ、車載アプリケーションにARMのCortexテクノロジーを採用
02 MarKeil Delivers Streamlined Development Environment for Embedded Software Development

» February 2009
27 FebMedia Alert: Strength of the ARM Ecosystem Demonstrated at Embedded World 2009
23 FebARM、最小、最低消費電力で、最高のエネルギー効率を誇るプロセッサを発表
16 FebARM、32nmプロセスを採用した初のCortexプロセッサで、性能、サイズ、電力効率を向上
16 FebARM NEONテクノロジーが、Dolby Mobileテクノロジーの普及に貢献
16 FebARM Announces 10 Billionth Mobile Processor
16 FebARM Drives Mobile Computing Innovation at 2009 Mobile World Congress
16 FebStrength of the ARM Ecosystem Demonstrated at MWC with More Than 60 Partners Showing ARM Technology
12 FebARM Mali GPUのライセンシが18社に拡大、Amlogic社とMtekvision社が新たに加わる
10 FebARM、ビデオ技術会社の買収によりメディア処理における優位性を拡張
10 FebARM Showcases Innovation in Mobile Technology at 2009 GSMA Mobile World Congress
03 FebARM社が2008年第4四半期および通期の業績速報を発表
02 FebARM and Quickoffice Products Conform to Newly Ratified W3C SVG Tiny 1.2 Standard

» January 2009
06 JanARMのCortex-R4プロセッサがブロードコム社の次世代Blu-rayプレーヤ・チップに採用