» December 2008
09 DecARM、オープン・ハンドセット・アライアンスへの参加を発表
08 DecRussian Design House Milandr Licenses ARM Cortex-M3 Processor For Automotive MCU Applications

» November 2008
20 NovARM Unveils IP Portfolio Program - New Model for ARM IP
17 Novアドビ システムズ社とARM、ARMプラットフォーム向けにAdobe Flash PlayerとAdobe AIRを最適化
13 NovARMとCanonical社、低消費電力のARMテクノロジー搭載デバイスでUbuntuの完全なデスクトップ環境を実現
12 NovARM、Cortexプロセッサ搭載マイクロコントローラ向けのソフトウェア・インタフェース規格を発表
10 NovARM、IBMの新しい45 nm シリコン・オン・インシュレータ(SOI)ファウンドリ向けに業界初のSOIフィジカルIPライブラリを発表

» October 2008
28 OctARM社が2008年第3四半期の業績速報を発表
21 OctARM Profiler for Symbian OS: ARM and Symbian Collaborate to Enable Feature-Rich, Low-Power Advanced Mobile Applications
20 OctARM CEO Enters Top 50 Agenda Setters at No. 10
07 OctARM、最新のRealView開発ツールでアプリケーションが豊富で複雑なコンシューマ機器の設計に対応
07 OctARM、チップの性能を高め消費エネルギーを削減するLPDDR2メモリ・コントローラを発表
07 OctARM、パートナーによるARMアーキテクチャ導入を促進するActive Assist サービスを発表
01 OctARM Demonstrates Complete Solution for SOC Backplane Design with Fabric and Verification IP
01 OctARM Rounds Out Agenda for Developers’ Conference 2008 with Exciting Special Events Lineup

» September 2008
29 SepARM、Chartered、IBM、サムスン電子が提携し、エネルギー効率の高い32nm、28nmシステムオンチップ実現へ
24 SepARM Highlights Partners’ Expertise with Connected Community Presentation Theater at Developers’ Conference
22 SepARM Enables On-line Global Training Course Booking
17 SepARM Announces Day 2 Lineup at Fifth Annual ARM Developers’ Conference; Offers Attendees Glimpse into the Future
08 SepProminent Industry Executive to Keynote at Fifth Annual ARM Developers’ Conference

» August 2008
18 AugProduct Announcement: ARM SoC Designer – Final Release v7.1 is Now Available
06 AugProduct Announcement: ARM Announces RealView ICE 3.3

» July 2008
30 JulARM社が2008年第2四半期および上半期の業績速報を発表
16 JulTelechips Inc. Licenses ARM Mali-200 GPU To Deliver Dynamic User Experiences Across A Wide Range Of Multimedia Designs
07 Julカーボン・デザイン・システムズ社、ARMからSoC Designerを買収

» June 2008
25 JunProduct Announcement: ARM RealView Family of Tools Adds Device Support for Freescale i.MX31 Platform
10 JunNationalChip Licenses ARM CPU for Next-generation STB Chipset Designs
05 JunARM and its Partners to Showcase Collaborations on Latest ARM Technologies at 45th Design Automation Conference
03 JunARM Powered NVIDIA Tegra Packs More Punch – Video Comparison with Intel
02 JunARM Mali-400 MPが、各種コンシューマ機器にハイエンド・グラフィックス性能を提供
02 JunARMのマルチプロセシングテクノロジーが、画期的なNVIDIA Tegraモバイル・コンピュータ・オン・ア・チップを実現

» May 2008
27 MayProduct Announcement: RealView ICE Promotion
21 MayARMの最新のマルチプロセシング・テクノロジーのライセンスを東芝が取得
12 MayARM Announces PrimeCell Generic Interrupt Controller
12 MayCourt Of Appeals Summarily Affirms ARM Litigation Victory Over TPL and Patriot
08 MayARM Extends Its Long-Term Investment In India With A Dedicated VLSI Test Lab
06 MayRealView ICEによりARMプロセッサ上でのMicrosoft Embedded CEの開発期間を短縮

» April 2008
30 AprARM Joins Unified Extensible Firmware Interface Forum
29 AprARM社が2008年第1四半期の業績速報を発表
28 AprARM and Mindspeed Address Next Generation Home Gateways with Multiprocessing Technology
24 AprFirst Batch of China 3G Commercial Trial Handsets are all ARM Powered
15 AprARMがシンプリシティのReadyIPプログラムに参加
14 AprARM、人気の高いCortex-M3プロセッサのアップグレードにより、卓越した低消費電力機能を提供
14 AprEnergy Micro Licenses Cortex-M3 Processor
14 AprARM and Express Logic Enhance Out-of-Box Experience for ThreadX Development with RealView Tools
10 AprStrength of the ARM Ecosystem Demonstrated at ESC with More Than 50 Partners Showing ARM Technology
08 AprAlchip Licenses ARM CPU, Fabric IP and Physical IP to Provide SoC Solutions
07 AprARM Showcases Innovation in Embedded Design with Demos and Technical Sessions at ESC Silicon Valley 2008

» March 2008
13 MarARM Extends Design Center In India
12 MarDialog Semiconductor Licenses ARM Processor for Next-Generation 42V Automotive Battery Sensing Products
10 MarARM Cortex-M1 FPGA Development Kit Worldwide Availability Announced

» February 2008
26 FebARM、テキサス・インスツルメンツのDaVinci™テクノロジーおよびOMAP35x™プラットフォームの開発サポートを強化
21 FebARM Joins Industry Panel Session at TI Developer Conference
21 FebARM to Present the Benefits for Cortex-A8 and OMAP3 Processors at Texas Instruments Developer Conference
12 FebARM、ルネサス テクノロジに包括的技術ライセンスを提供
11 FebARM、モバイル・アプリケーション向けRealView Development Suite Professionalツールを発表
11 FebARM、次世代モバイル・ユーザ・インタフェースの標準を確立する新しいベクタ・グラフィックス製品を発表
11 FebARM搭載携帯電話の登場から10年を記念
11 FebARMとOn2 Technologies、ARM NEONテクノロジーを使って最適化した初の高性能ビデオ・コーデックを公開
07 FebARM To Showcase Visually Stunning Mobile Internet Devices at Mobile World Congress 2008
06 FebARM Mali Technology - Bringing Graphics to the Mainstream at Mobile World Congress
05 FebARMとサムスン電子、長期的ライセンス契約を延長
05 FebNXPとARM、大規模なライセンス契約により提携を拡大
05 FebARM社が2007年第4四半期および通期の業績速報を発表

» January 2008
25 JanARM Spotlights MCU Community at Embedded World
24 JanARM1176JZF-Sプロセッサ対応ARM RealViewプラットフォーム・ベースボードを発表
22 JanProduct Announcement: ARM Announces New RealView Trace Capture Unit
22 JanARM、プロセッサの出荷個数100億個を達成
09 Jan東芝情報システム、ARM認定デザインセンター・プログラムに参加
07 Janライセンシングの勢いに乗り、ARM Maliグラフィックス・テクノロジーが業界の主流へ